Presentació del llibre “10 Años de crisis. Hacia un control ciudadano de las finanzas”

Sabem, pels nostres benvolguts professors crítics i economistes, que els bancs i el sistema financer en general domina l’economia, amb mà de ferro de dictadura financera; però també per moltes històries de vida, per molts aturats, desnonats o empobrits..

Sabem que hi ha una forma de fer les coses, des del poder polític, més justa, igualitària, social, ecològica, democràtica i humana. No obstant això el poder polític s’obstina a fer prevaler les mateixes receptes que han portat a la crisi a la immensa majoria per seguir alimentant la cobdícia d’una minoria. Les receptes que marquen, als polítics, els poders plutocràtics a través de les institucions financeres internacionals.

Sabem que l’actual democràcia no és més que un bonic conte alimentat pels nostres polítics, jutges i acadèmics del sistema, que volen creure en ella perquè aquesta fa veure com que ells governen i els serveix per viure d’un servei cada vegada més professionalitzat, sortir en els mitjans i fer els seus discursos vuits.

Sabem que els senyorets globals de les multinacionals, les corporacions financeres i els seus servidors patris es reparteixen criminalment grans beneficis enfonsant el món del treball, l’economia, la societat i el medi ambient i sense que per això paguin cap impost o contra-prestació a la societat.

Sí, ja coneixem tots els contes, el dolent és que alguns vulguin seguir bressolant-nos en el bressol dels seus contes, en què la recuperació sense canvis substancials és possible, en què amb polítiques d’austeritat i observant les receptes neoliberals de Brussel·les sortirem de la crisi i recuperarem quotes de benestar.

En ATTAC portem 20 anys d’educació popular orientada a la acció, proclamant que un altre Món millor és possible i elaborant alternatives. Ara, quan es compliran 10 anys del Crash de Lehman Brothers, volem convidar-vos a asistir a la presentació d’aquest llibre i a participar al debat posterior. Us esperem!

——————————————————————————————————————————————————————–
Castellano
Sabemos, por nuestros estimados profesores críticos y economistas, que los bancos y el sistema financiero en general domina la economía, con mano de hierro de dictadura financiera; pero también por muchas historias de vida, por muchos parados, desahuciados o empobrecidos..

Sabemos que hay una forma de hacer las cosas, desde el poder político, más justa, igualitaria, social, ecológica, democrática y humana. Sin embargo el poder político se empeña en hacer prevalecer las mismas recetas que han llevado a la crisis a la inmensa mayoría para seguir alimentando la codicia de una minoría. Las recetas que marcan, a los políticos, los plutócratas a través de las instituciones financieras internacionales.

Sabemos que la actual democracia no es más que un bonito cuento alimentado por nuestros políticos, jueces y académicos del sistema, que quieren creer en ella porque esta hace ver como que ellos gobiernan y les sirve para vivir de un servicio cada vez más profesionalizado, salir en los medios y hacer sus discursos vacuos.

Sabemos que los señoritos globales de las multinacionales, las corporaciones financieras y sus servidores patrios se reparten criminalmente grandes beneficios hundiendo el mundo del trabajo, la economía, la sociedad y el medio ambiente y sin que por ello paguen ningún impuesto o contra-prestación a la sociedad.

Sí, ya conocemos todos los cuentos, lo malo es que algunos quieran seguir meciéndonos en la cuna de sus cuentos, en que la recuperación sin cambios sustanciales es posible, en que con políticas de austeridad y observando las recetas neoliberales de Bruselas saldremos de la crisis y recuperaremos cuotas de bienestar.

En ATTAC llevamos 20 años de educació popular orientada a la acció, proclamando que otro Mundo mejor es posible y elaborando alternativas. Ahora, cuando se cumplirán 10 años del Crash de Lehman Brothers, queremos invitaros a participar en el debate sibsiguiente a la presentación de este libro. Os esperamos!
 
ATTAC

ACORDEM

Etiquetes: .

Asóciate

Esdeveniments

Videos recomanats

Concentració a l'Oficina de la Unió Europea en Barcelona. Dia d'Acció global contra els paradisos fiscals Concentració a l'Oficina de la Unió Europea en Barcelona. Dia d'Acció global contra els paradisos fiscals Quinta jornada Cicle On vas Europa? El futur de l'estat nació Quarta jornada Cicle On vas Europa? La progressió de l'extrema dreta Tercera jornada cicle On vas Europa? L'Europa fortalesa. Segona sessió Cicle On vas Europa?: Europa al Món Primera sessió Cicle On vas Europa: La Europa del capital i la crisi Taula rodona Jornada 15 S "10 anys de crisi. Prenem el control de les finances" #10anysdeCrisiEstafa.Els moviments socials exposen i debaten: la crisi i alternatives Manifestació Jornada internacional de lluita. "10 anys de crisi estafa. Prenem el control de les finances" Vídeo de ATTAC España. "10 años de Crisis Estafa" Presentación del libro editado por ATTAC: "10 años de crisis, hacia el control ciudadano de las finanzas Entrevista a Isabelle Bourboulon. Miembro de ATTAC Francia Presentació Campaña "10 años de crisis/estafa" en Madrid El futuro del Trabajo: Parte1 - Presentación Enrique Seijas ATTAC Parte 2 - Ponencia Héctor Zapata Parte 3 - Ponencia Albert Recio Parte 4 - Coloquio con el Público Susan George explica qué es ATTAC

Macron et ses cadeaux fiscaux : toujours plus pour ceux qui ont déjà trop ! from Attac Play on Vimeo.

Refugi i migració a la UE: Veus que trenquen murs Refugi i migració a la UE: L'Europa Fortalesa: Alternatives

Tratados Europeos from aire on Vimeo.

Vídeo de les lluites per la Renda Garantida de Ciutadanía Cómo afecta la Regla de Gasto de Montoro al Ayuntamiento de Madrid

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

Etiquetes