El ciutadà Shabbir recurreix el Tractat de la vergonya entre Turquía i la UE

El dia 30 de novembre va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Barcelona, l’acte de presentació del recurs, davant el Tribunal de Justícia Europeu, al vergonyós i inhumà Acord bilateral entre la UE i Turquia sobre refugiats, que va entrar en vigor el 20 de març de 2016. Us deixem aquí diversos materials que donen suport a aquest recurs que el ciutadà Shabbir va presentar davant el Tribunal de Justícia Europeu el 29 de novembre. I us preguem la seva difusió.

Manifest:

SIGNA EL MANIFEST!

Vídeo de la intervenció del redactor del recurs,

Carlos Jiménez Villarejo:

 

 

Información en la página de DiEM25:

 

Campaign: #StopTheDeal

 

 

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes