Vine! a la manifestació – “Tour Financer” pel Passeig de Gràcia

18 juny 2016 | Categories: paradisos fiscals, Portada |

image001

 

 

Amb batucades i performances a les portes de les principals empreses i bancs que eludeixem i fan frau a l’hisenda pública. Recordarem tambè l’inestimable col·laboració, per les seves butxaques, de certes figures mediàtiques, del món de l’art o polítiques y això vía paradisos fiscals.

T’esperem el dimarts 21 de juny a les 18’30 h a Jardinets de Gràcia de on partirà el Tour per la justícia fiscal al nostre territori. I llegirem una fitxa de denúncia personalitzada, empresa per empresa i banc per banc.

No pots faltar. El moviment ciutadà per una fiscalitat justa i contra els poders financers comença! apuntat!

El hashtag a utilitzar per les xarxes és: #MarxemAlParadis
Aquí teniu acte a Facebook per ajudar a difondre: https://www.facebook.com/events/489366104588249/
Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes