Convocatòria per constituir la Plataforma Marxa a Bruseles en Catalunya

 

Companyes i companys,

L’atac a la democràcia i a l’Estat de dret que porta a terme la Troica suposa ja una situació alarmant per a la ciutadania europea.

Això és conseqüència de les polítiques neoliberals que han creat uns nivells d’atur, precarietat , pobresa, atac a la cobertura social i de desigualtat insuportables.

Davant d’aquesta situació va sent hora que la ciutadania europea actuï unida i es mobilitzi per canviar el signe de les polítiques cuinades des de les institucions europees en benefici de les oligarquies econòmiques i en contra de la gent.

Des de fa uns mesos, diverses associacions, moviments socials i organitzacions polítiques i sindicals europees estan articulant una gran mobilització europea, mitjançant actes en els diversos estats, marxes a Brussel·les i actes i mobilitzacions allà mateix. Això es realitzarà entre els dies 1 i 17 d’octubre de 2015.

S’ha constituït a l’Estat espanyol un comitè promotor i s’estan constituint comitès territorials autònoms a tot l’Estat. Per això, des de la IAC (Intersindical Alternativa de Cataluña) i ATTAC Acordem, us convoquem a participar en la primera reunió a Catalunya, amb la intenció de constituir la coordinadora de la Plataforma catalana Marxa a Brussel·les.

Aquesta primera convocatòria té un caràcter ampli i la realitzem al conjunt d’associacions i moviments organitzats de la societat civil, així com a organitzacions polítiques i sindicals. Per tant, podeu fer extensiva aquesta convocatòria a aquelles altres organitzacions que considereu.

Us enviem adjunts uns documents per que us pugueu informar abans d’aquesta trobada, que serà al local d’ ATTAC Acordem, C/INDÚSTRIA 65 BAIXOS, BARCELONA, DILLUNS 29 DE JUNY A LES 18,30 HORES.

Us esperem!

IAC (INTERSINDICAL ALTERNATIVA DE CATALUNYA)                   ATTAC ACORDEM

LOGO IAC

 

LOGO ACORDEM

 

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes