DesBanka, por una banca pública, ética y social

Sin título

 

desBanka. Col·lectiu Per un front ciutadà contra el poder financer

desBanka, juntament amb altres col·lectius i entitats, impulsa la campanya per una banca pública, ètica i social, com a mecanisme indispensable per restar poder al sistema financer actual i entendre les finances com un servei públic.

Aquesta proposta té un poder essencial i transversal en totes les lluites per al benefici social, i la magnitud de la mateixa requereix perspectives a curt i llarg termini. Els esforços inicials d’aquesta campanya, que va arrencar el 16 de març de 2014 a Barcelona, es centren en la divulgació pública i la unió de forces, per fer efectiva la pressió política per la banca pública al servei dels drets econòmics, socials i mediambientals que clamem i reclamem.

Us convidem a llegir el document per una BPES. “Per què una Banca Pública, Ètica i Social?”

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes