Acte informatiu sobre la privatització de l’aigua a Catalunya

acteaiguaattac

El proper dijous 11 d’abril hi haurà un acte informatiu sobre la situació dels processos de privatització de l’aigua a Catalunya, protagonitzat per dos membres de la Plataforma Aigua és Vida que tan activament està denunciant les consequències negatives de la gestió privada d’un bé fonamental com és l’aigua, i la situació actual a Catalunya dels processos de privatització i de la lluita en defensa de la gestió pública.

L’acte consistirà en una xerrada per part dels membres de la Plataforma Carles Escolano (associació ATTAC Acordem) i César Guia (Enginyers sense Fronteres), i el debat posterior.

Es farà a la seu d’ATTAC Acordem al carrer Indústria nº 65 (entre Sicília i Nàpols), a les 19:00 hores.

 

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes