MOBILITZACIÓ EUROPEA CONTRA LES POLÍTIQUES D’AUSTERITAT

 

Mobilització europea contra les polítiques d’austeritat del 10 al 14 de març

 

images

La Cumbre Social, integrada per més de 150 organitzacions sindicals i socials (entre les que figura ATTAC), convoca per el proper diumenge més de 60 manifestacions i concentracions a tot l’Estat per protestar contra les polítiques d’austeritat, l’atur i la corrupció.

La mobilització es farà com a part de les protestes convocades per la Confederació Europea de Sindicats (CES) per els dies 13 i 14 de març, que confluiran a Bruseles on es produirà una gran concentració de tots els sindicats coincidint amb la cimera de primavera de la UE.

L’ objectiu serà forçar un canvi radical i urgent en la orientació de la política econòmica tant a Europa como a Espanya, ja que les mesures d’austeritat han fracassat estrepitosament en la lluita contra la crisis i tant sols han aconseguit agreujar encara més els problemes.

La jornada de mobilització incorporarà la protesta per l’alta taxa d’atur, l’augment de la precarietat laboral, els milions d’aturats sense prestació, la corrupció, el desmantellament dels serveis públics i les retallades en sanitat, educació, dependència i investigació, entre altres.

A Catalunya, les convocatòries de manifestacions el diumenge 10 de març a les principals ciutats son les següents:

  • Barcelona: a les 12 hores a la Plaça Catalunya.
  • Girona: a les 12 hores a la plaça de la Independència.
  • Tortosa: a les 12 hores a l’edifici dels Sindicats.
  • Lleida: a les 12 h a l’avinguda de Madrid-Pont de la Universitat.

octaveta_10M_mani_bcn

 

 

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes