MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

LA PLATAFORMA PEL DRET A LA SALUT CONVOCA A MANIFESTAR-SE EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA

El proper diumenge 17 de febrer de 2013 la Plataforma pel dret a la salut- PDS (creada ara fa un any i formada per moviments, associacions, sindicats i partits polítics), convoca una manifestació per tal de defensar la salut i la sanitat pública i de sumar-se a la “marea blanca” que està convocada a tot l’Estat amb aquest motiu.

La manifestació sortirà de la Plaça Catalunya (Passeig de Gràcia-Rda. sant Pere) a les 12:00 hores, i arribarà fins a la Plaça de Sant Jaume.

ATTAC Acordem, com a membre de la PDS, es suma a aquesta convocatòria i crida a a manifestar-se a tots els ciutadans que estiguin preocupats per les retallades i processos de privatització del sistema sanitari públic, que estan realitzant els governs de dreta de Catalunya i de l’Estat en connivència amb els “lobbies” de la sanitat privada.

PDS CARTELL

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes