Convocatòria Assemblea constituent del Front ciutadà contra el poder financer

FRONT CIUTADÀ CONTRA EL PODER FINANCER A CATALUNYA

El dimarts 23 d’octubre a les 19h, als locals de La FAVB (Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona), al carrer Obradors núm. 6, se celebra l’Assemblea constituent del Front ciutadà contra el poder financer a Catalunya.

Després que diverses associacions i persones hagin firmat el Manifest ciutadà davant la crisi del sistema financer, i de celebrar dues assemblees ciutadanes per trobar una forma consensuada de mobilització contra el poder financer, els impulsors del manifest, recollint les propostes dels assistents, llancen aquesta convocatòria als diversos col·lectius de Catalunya i a la seva ciutadania.

El Front pretén ser un moviment cívic polític de caràcter assembleari, però amb un gran grup de treball que es constituirà i s’anirà nodrint a les assemblees periòdiques.

Aquest moviment tindrà com a finalitats:

Sensibilitzar i formar respecte del poder financer-bancari i la seva dictadura sobre la política i la societat.

Mostrar a la societat els abusos financers-bancaris, i crear nexos cívics entre col·lectius d’afectats i grups i personessolidàries per generar una resposta àmplia i col·lectiva contra el poder financer.

Pressionar perquè es canviïn les lleis que privilegien els poders financers, contra la ciutadania.

Elaborar i promoure socialment alternatives de banca i finances públiques o socials, ètiques i amb control social.

Combatre, en relació amb xarxes internacionals, el delicte fiscal i financer via paraïsos fiscals i l’especulació financera.

Defensar l’auditoria sobre el deute il·legítim i mobilitzar la gent perquè hi doni suport.

Convoquem a participar en aquesta primera assemblea constituent els col·lectius d’afectats (PAH, Preferents, Swaps, BBV-Unim, 15M Pa Rato, etc.), a banda de moviments socials i solidaris (Auditoria Ciutadana del Deute i ODG, ATTAC, BBV i Santander sense armes, finances ètiques i solidàries, etc.). I en general convidem a incorporar-s’hi tota la ciutadania afectada o motivada, tots els col·lectius i ciutadans interessats.

D’altra banda, informem que d’entrada sol·licitem a l’assemblea que se celebrarà el dia 23 que es pronunciï sobre la nostra petició de participar com a col·lectiu dins la Crida a la desobediència civil pels drets ciutadans i contra la dictadura financera.

Feu click aquí i llegiu el nostre full de ruta inicial, que l’assemblea podrà completar i millorar.

Aquesta comissió promotora us esperem el dia 23 d’octubre a les 19h a la FAVB, amb l’esperança que construir un gran moviment contra el poder financer i democratitzar les finances sigui possible amb la unió de tots i totes.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes