Iniciativa Penal Popular en defensa de la salut i la sanitat pública

El proper dissabte 10 de març es presentarà al públic la Iniciativa Penal Popular (IPP) en defensa de la salut i la sanitat pública, impulsada per una plataforma d’entitats encapçalada per l’associació Dempeus per la Salut Pública i en la que hi participen col.lectius d’usuaris de la sanitat pública de tot Catalunya (Bellvitge, Terrassa, província de Girona, ….) , associacions de professionals de la sanitat, sindicats, la Federació d’associacions de veïns, i altres associacions i col.lectius (entre elles ATTAC ACORDEM).

L’objectiu de la IPP és denunciar les retallades en la sanitat pública que està portant a terme el Govern de la Generalitat, dins d’una estratègia de desmantellament i privatització que està provocant ja efectes reals de deteriorament de la salut dels ciutadans, amb consequències fins i tot mortals en varis casos.

La violació de drets dels ciutadans que comporten aquestes polítiques, presenta una autèntica rellevància penal que es pot perseguir davant els tribunals pels perjudicats i la fiscalia, d’ofici en base a l’art. 542 del Codi Penal que castiga les autoritats i funcionaris públics que impedeixin als ciutadans l’exercici de drets cívics.

L’acte de presentació es farà a l’auditori de la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella, c/ Ramon Trias Fargas, 25 a Barcelona), el dissabte 10 de març a les 10:30 hores.

Més informació a:

http://iniciativapenalpopular.org/

http://dempeusperlasalut.wordpress.com/

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes