Ser ric surt molt barat. La fiscalitat per a fer una societat més justa

Document de la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària en Catalunya

Les organitzacions i entitats que formem part de la “Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària” volem expressar el nostre compromís amb la construcció d’una societat justa que no accepta la pobresa ni l’exclusió. Afirmem que el sosteniment d’uns serveis públics forts i de qualitat és la millor garantia per a fer efectiva la igualtat d’oportunitats, afavorir la cohesió social i encarar els reptes que tenim com a país. I per això cal un sistema fiscal suficient i equitatiu, que faci una funció redistributiva.

Els greus efectes de la crisi, amb l’enorme creixement de l’atur, han generat i continuaran generant un gran volum de despesa per a les administracions públiques. Cal reactivar l’economia per crear llocs de treball i garantir la protecció dels sectors més vulnerables. I perquè això sigui possible són necessaris recursos que, tot i que no s’estan recaptant, existeixen. Si això no s’està fent és perquè, entre d’altres coses, hi
ha una sèrie de dogmes que s’han instal·lat en la nostra societat. Volem començar aquest document rebatent alguns d’ells.

PER VISUALITZAR EL DOCUMENT AQUÍ…

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes