Crida contra la privatització del circuit integral de l’aigua

8 novembre 2011 | Categories: campanyes, mobilitzacions, Portada, privatitzacions |

Representants dels sectors veïnals, labo=als i ecologistes presentem demà diferents demandes i properes accions contra la privatització d’ATLL i l’ACA.

• El Govern =e la Generalitat intenta privatitzar part del sistema públic de gestió=del cicle integral de l’aigua i dels seus serveis associats. La empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en són exemple.

• La responsabilitat de la prestació de aquests serveis públics bàsics i fonamentals correspon exclusivament a les institucions públiques. La gestió privada prioritzarà l’obtenció de beneficis, prioritat que va en detriment de la qualitat del servei i de les prioritats socials, laborals i mediambientals (la empresa privada Aigües de Barcelona, amb 160 M€ de beneficis, acomiada 194 treballadors alhora que incrementa en un 30% les retribucions de la direcció)

La conseqüència social de la privatització d’aquestes institucions públiques serà la pujada de tarifa. La ciutadania haurà de pagar, a més del cost del servei i el deute, el benefici empresarial del sector privat (Aigües de Barcelona, després d’augmentar la tarifa més d’un 8.5% l’any 2009, reparteix 90% de dividends entre els seus accionistes)

Convoctòria de Premsa:

Demà, dimecres 9 de novembre, vine a defensar l’aigua davant la seu de l’Agència Catalana de l’Aigua a les 11h. Les retallades també han arribat al servei públic de l’aigua, retallant no només els pressupostos, sinó també acomiadant gent, reduïnt estàndards ambientals i privatitzant serveis. Així, un espai democràtic i al servei de la ciutadania com són els serveis públics passa a estar regulat pel mercat.

Dia: Dimecres, 9 de novembre
Hora: 11h
Lloc: davant l’Agència Catalana de l’Aigua C/Provença 204-208

=span style=”font-size:7.5pt;color:rgb(0, 51, 102)”>

Aquí pots veure el manifest q=e presentarem demà.


Les organitzacions sotasignants emplacem als mi=jans de comunicació, a la ciutadania i a les organitzacions socials a mo=ilitzar-se i a crear un front social. “L’aigua, com la vida, no és u=a mercaderia”.T’hi esperem!


Convoca
: Attac-ACORDEM, CCOO, Confeder=ció d’Associacions Veïnals de Catalunya,
Comitè d’empresa d’Aigües Ter – Llobregat, Comitè d’empre=a de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ecologistes en Acció, Engi=yeria Sense Fronteres, Federació d’Associacions de Veïns de Barcel=na, Gent del Ter, Intersidindical Alternativa de Catalunya, Plataforma d&#=9;Oposició als Transvasaments, Unió General de Treballadors, Xarxa Nov= Cultura de l’Aigua.

Per a més informació:
Eloi Badia- 649860=07
[email protected]
http://aiguaesvida.wordpress.com/

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes