Prou de repressió! el poble es mereix respecte

27 maig 2011 | Categories: Comunicats, Portada |

ATTAC ACORDEM condemna enèrgicament el desallotjament de l’acampada de Plaça Catalunya.

La brutalitat desplegada pels mossos d’esquadra i un explicitat pretext que atenta a la intel·ligència de la ciutadania ens fa demanar: quina mena de democràcia és en la que estem vivint?

Mentre les ocupacions de places i les manifestacions van ser als pobles del nord d’ Àfrica el govern aplaudia aquelles demostracions de demanda però, en canvi, no pot tolerar-les en casa nostra.

L’autoritat no es manifesta amb la repressió; sinó amb el respecte del poble, amb l’honestedat, amb el treball en favor del mateix i amb les polítiques que defensen als ciutadans, i que s’elaboren sobre la base dels seus drets inamovibles sancionats per la Constitució. Les forces de l’ordre i tots els polítics i governs han d’estar al servei del poble i no en la seva contra, perquè és ell qui els manté i contracta.

Comminem al Sr. Felip Puig a retornar en bon estat tots els estris «sostrets»  de l’acampada als seus legítims propietaris.

Més a més exigim la dimissió del Sr. Felip Puig per la demostració que ha fet de la seva falta d’equitat i de competència.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes