Signatura en defensa de la independència judicial i de l'Estat de dret

22 maig 2010 | Categories: Opinió |

Els ciutadans i ciutadanes no podem passar per alt i permetre l’atac permanent que des de les instàncies més reaccionàries del poder judicial es ve efectuant contra l’Estat de dret. Fes arribar al CGPJ la teva indignació per l’intent d’inhabilitar al Jutge Garzón.

Has d’enviar al correu del Consell General del Poder Judicial: webmaster@cgpj.es el següent text amb la teva signatura:

Sr. President i Consellers del Consell General del Poder Judicial.

Davant la notícia que en data pròxima han de resoldre sobre la “suspensió de funcions” del magistrat D. Baltasar Garzón per raó els procediments judicials incoats contra el mateix pel tribunal Suprem, com ciutadà d’un Estat Democràtic de dret i en l’exercici del dret de petició, reconegut en l’Art. 29 de la Constitució i desenvolupat per la L.O. 4/2001,sol·licito de Vds, amb el respecte degut però també amb la màxima energia, que no acordin aquesta suspensió de conformitat amb les fundades raons de la Fiscalia General de l’Estat. En cas contrari, la decisió causaria un gravísimo perjudici al principi constitucional d’independència judicial i als valors democràtics constitucionals. Atentament.

This totally like up it frizzy viagra professional even sales the in heavy definitely in!

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes