Noves Jornades del Cicle “El Treball al segle XXI”

Continuant el cicle “El treball al segle XXI”, el mes d’octubre ATTAC Acordem organitzem 3 activitats , conjuntament amb el Centre Cívic La Sedeta:
– El dimecres 3 d’octubre, taula rodona “Economia de les cures”, amb els ponents Inés Marco, professora d’història económica, i l’Associació de Cuidadors Familiars. No és el mateix treball que ocupació. Debat sobre els treballs de cura de la llar, dels infants, gent gran, depenents, la majoria fets per dones. Quina és la solució? Repartiment? Remuneració?
– El dimecres 17 d’octubre, taula rodona “Treball i immigració”, amb els ponents Gaby Poblet, antropòloga i investigadora sobre migracions; i el Sindicat de Venedors Ambulants. La nostra societat necessita als immigrants. El cercle viciós papers-treball.
– El dimecres 24 d’octubre, “Un món sense treball”, amb projecció del documental In the same boat, i intervencions del director Rudy Gnutti i de Daniel Raventós de la Xarxa Renda Bàsica.

Tots els actes seran de 19 a 21 hores, al Centre Cívic La Sedeta al carrer Siclia nº 321 a barcelona, i seran d’entrada lliure.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes