Brasil en temps de cop: l’embranzida del neoliberalisme i les resistències populars

23 juny 2017 | Categories: Portada |

Des de la Campanya Catalunya Ni CETA Ni TTIP fem difusió d’aquesta interessant activitat a la que donem suport.  Avui Brasil està en emergencia democrática i el proper Dimarts, 27 de juny a les 7 de la tarda a la FEDE, tenim l’oportunitat de conèixer el que està passant de la ma de l’activista feminista MIRIAM NOBRE.
Esperem que ens acompanyeu i també us agrairem que feu máxima difusió d’aquesta xerrada entre els vostres entorns.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes