Tercera jornada sobre la Unió Europea: Medi ambient i canvi climàtic

ATTAC Acordem estem portan a terme el cicle d’actes LA UNIÓ EUROPEA EN LA CRUÏLLA amb la intenció de divulgar i debatre els problemes actuals i les alternatives de futur d’aquesta Unió. Després d’haver fet ja dues jornades (la primera sobre els aspectes econòmics, monetaris i democràtics i la segona sobre immigració i refugi) ara en proposem una tercera sobre medi ambient i canvi climàtic.
 
El deteriorament mediambiental i el canvi climàtic (realitat ineluctable a pesar de que el segueixen negant alguns irresponsables al servei del complex industrial-financer petrolier) són aspectes que condicionen de manera fonamental el tipus de creixement econòmic que els europeus ens podem permetre en el futur, i inclús si ens en podem permetre cap. Front a això, la UE ha aportat unes solucions insuficients (a pesar del voluntarisme d’algunes normatives i directives), degut a estar condicionada per el model econòmic neoliberal en el que es basa.
 
Per a tractar aquests temes, comptarem amb Pablo Cotarelo, Esther Vivas, Ricard Bellera, Llorenç Planagumà, Sònia Garcia i un representant del moviment Ciutats en Transició, tots ells coneixedors de la problemàtica i/o militants de moviments socials que proposen crítiques i alternatives a les politiques actuals.
Us esperem a tots el dissabte 20 de maig a partir de les 9:30 al Centre Cívic La Sedeta (al que agraïm la seva colaboració), l’entrada és lliure i gratuïta.
Etiquetes: .

Asóciate

Esdeveniments

Videos recomanats

Presentació Campaña "10 años de crisis/estafa" en Madrid El futuro del Trabajo: Parte1 - Presentación Enrique Seijas ATTAC Parte 2 - Ponencia Héctor Zapata Parte 3 - Ponencia Albert Recio Parte 4 - Coloquio con el Público Susan George explica qué es ATTAC

Macron et ses cadeaux fiscaux : toujours plus pour ceux qui ont déjà trop ! from Attac Play on Vimeo.

Refugi i migració a la UE: Veus que trenquen murs Refugi i migració a la UE: L'Europa Fortalesa: Alternatives

Tratados Europeos from aire on Vimeo.

Vídeo de les lluites per la Renda Garantida de Ciutadanía Cómo afecta la Regla de Gasto de Montoro al Ayuntamiento de Madrid

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

Etiquetes