Tercera jornada sobre la Unió Europea: Medi ambient i canvi climàtic

ATTAC Acordem estem portan a terme el cicle d’actes LA UNIÓ EUROPEA EN LA CRUÏLLA amb la intenció de divulgar i debatre els problemes actuals i les alternatives de futur d’aquesta Unió. Després d’haver fet ja dues jornades (la primera sobre els aspectes econòmics, monetaris i democràtics i la segona sobre immigració i refugi) ara en proposem una tercera sobre medi ambient i canvi climàtic.
 
El deteriorament mediambiental i el canvi climàtic (realitat ineluctable a pesar de que el segueixen negant alguns irresponsables al servei del complex industrial-financer petrolier) són aspectes que condicionen de manera fonamental el tipus de creixement econòmic que els europeus ens podem permetre en el futur, i inclús si ens en podem permetre cap. Front a això, la UE ha aportat unes solucions insuficients (a pesar del voluntarisme d’algunes normatives i directives), degut a estar condicionada per el model econòmic neoliberal en el que es basa.
 
Per a tractar aquests temes, comptarem amb Pablo Cotarelo, Esther Vivas, Ricard Bellera, Llorenç Planagumà, Sònia Garcia i un representant del moviment Ciutats en Transició, tots ells coneixedors de la problemàtica i/o militants de moviments socials que proposen crítiques i alternatives a les politiques actuals.
Us esperem a tots el dissabte 20 de maig a partir de les 9:30 al Centre Cívic La Sedeta (al que agraïm la seva colaboració), l’entrada és lliure i gratuïta.
Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes