Tercera jornada sobre la Unió Europea: Medi ambient i canvi climàtic

ATTAC Acordem estem portan a terme el cicle d’actes LA UNIÓ EUROPEA EN LA CRUÏLLA amb la intenció de divulgar i debatre els problemes actuals i les alternatives de futur d’aquesta Unió. Després d’haver fet ja dues jornades (la primera sobre els aspectes econòmics, monetaris i democràtics i la segona sobre immigració i refugi) ara en proposem una tercera sobre medi ambient i canvi climàtic.
 
El deteriorament mediambiental i el canvi climàtic (realitat ineluctable a pesar de que el segueixen negant alguns irresponsables al servei del complex industrial-financer petrolier) són aspectes que condicionen de manera fonamental el tipus de creixement econòmic que els europeus ens podem permetre en el futur, i inclús si ens en podem permetre cap. Front a això, la UE ha aportat unes solucions insuficients (a pesar del voluntarisme d’algunes normatives i directives), degut a estar condicionada per el model econòmic neoliberal en el que es basa.
 
Per a tractar aquests temes, comptarem amb Pablo Cotarelo, Esther Vivas, Ricard Bellera, Llorenç Planagumà, Sònia Garcia i un representant del moviment Ciutats en Transició, tots ells coneixedors de la problemàtica i/o militants de moviments socials que proposen crítiques i alternatives a les politiques actuals.
Us esperem a tots el dissabte 20 de maig a partir de les 9:30 al Centre Cívic La Sedeta (al que agraïm la seva colaboració), l’entrada és lliure i gratuïta.
Etiquetes: .

Asóciate

Esdeveniments

Videos recomanats

Tercera jornada cicle On vas Europa? L'Europa fortalesa. Segona sessió Cicle On vas Europa?: Europa al Món Primera sessió Cicle On vas Europa: La Europa del capital i la crisi Taula rodona Jornada 15 S "10 anys de crisi. Prenem el control de les finances" #10anysdeCrisiEstafa.Els moviments socials exposen i debaten: la crisi i alternatives Manifestació Jornada internacional de lluita. "10 anys de crisi estafa. Prenem el control de les finances" Vídeo de ATTAC España. "10 años de Crisis Estafa" Presentación del libro editado por ATTAC: "10 años de crisis, hacia el control ciudadano de las finanzas Entrevista a Isabelle Bourboulon. Miembro de ATTAC Francia Presentació Campaña "10 años de crisis/estafa" en Madrid El futuro del Trabajo: Parte1 - Presentación Enrique Seijas ATTAC Parte 2 - Ponencia Héctor Zapata Parte 3 - Ponencia Albert Recio Parte 4 - Coloquio con el Público Susan George explica qué es ATTAC

Macron et ses cadeaux fiscaux : toujours plus pour ceux qui ont déjà trop ! from Attac Play on Vimeo.

Refugi i migració a la UE: Veus que trenquen murs Refugi i migració a la UE: L'Europa Fortalesa: Alternatives

Tratados Europeos from aire on Vimeo.

Vídeo de les lluites per la Renda Garantida de Ciutadanía Cómo afecta la Regla de Gasto de Montoro al Ayuntamiento de Madrid

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

Etiquetes