Jornada ” La Unió Europea en la Cruilla. Alternatives”

23 octubre 2016 | Categories: Attac Acordem, Portada, Unió Europea |

La construció de la Europa del capital des del Tractat de Roma fins al de Lisboa, ha estat conduïda per polítics sense escrúpols en connivència amb les USA, les corporacions pròpies agrupades en UNICE i altres d’arreu el Món i els seus lobbies. Això s’ha fet de forma totalment antidemocràtica i opaca en les negociacions. El resultat és una Europa que naufraga sense taula de salvació a la qual afegir-se. El debat ciutadà és urgent i imprescindible. Parlem de sortides des de l’esquerra antineoliberal política i social?

catala-a3

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes