Nit dempeus Barcelona – Manifestació global 15 maig

13148129_10154189787399507_2118754952_o

Com ja sabeu, milers de persones han pres la Plaça de la República a París i les places de tota França iniciant un nou cicle de mobilitzacions. Moltes altres ciutats han omplert de colors les seves també: Londres, Lisboa, Bogotà, Nova York, etc.

Cada dia es fa més evident: l’Europa del respecte pel dret de les persones no està al cap d’aquells que pretenen dirigir-la, a cop de violència i assassinats a les fronteres, de racisme institucional, a cop d’austeritat i retallades als nostres drets. Més que mai els pobles hem de respondre, construïnt les nostres regles del joc i els nostres espais de ruptura, des d’abaix, com ja portem temps fent, en solidaritat les unes amb les altres.

Ara, totes les Nuit Debout i els Occupy del món ens conviden a aixecar-nos juntes, una gran festa a la qual no faltarem. Més que mai, els pobles hem de respondre prenent les places, els barris, els centres socials i els carrers.

Sortim de nou al carrer per reapropiar-nos de les nostres vides, per creuar les fronteres geogràfiques i mentals doncs no hi cabem en aquest ja caduc sistema que ens talla el camí cap a una vida digna. Perque no estem disposades a doblegar-nos davant de tractats internacionals que volen limitar encara més la capacitat de generar poder popular. Sortim al carrer per seguir construint aquell món que ens mou i que duem a dins.

Perquè el nostre futur no és negociable i no admet retallades ni concertines.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes