Torna el cicle “Globalització, el govern dels mercats: Com recuperar la sobirania popular?

9 octubre 2015 | Categories: Comerç, Portada |

 

Globalizacio_i_Comer--.jpeg

 

ATTAC Acordem continua la programació del cicle de xerrades-debat GLOBALITZACIÓ, GOVERN DELS MERCATS. COM RECUPERAR LA SOBIRANIA POPULAR?, que va començar el trimestre passat amb la col.laboració del Centre Cívic La Sedeta.

En el període d’octubre a desembre de 2015 es programaran 5 xerrades, que començaran el proper dilluns 19 d’octubre amb la titulada: GLOBALITZACIÓ I COMERÇ INTERNACIONAL, que comptarà amb dos ponents de luxe: Juan Hernández Zubizarreta, professor de la Universitat del País Vasc i president del Tribunal Permanente de los Pueblos, que ens aportarà la seva visió d’expert dels tractats de lliure comerç en curs (TTIP, CETA, TTP, etc); i Octavio Rosas, professor de la Universidad Autónoma de Mèxic i activista contra el tractat de lliure comerç entre Mèxic i Estats Units (TLCAN). La xerrada està co-organitzada amb la Campanya Catalunya NO al TTIP.

L’acte serà al Centre Cívic La Sedeta, al c/ Sicília 321 de Barcelona, a les 19:00 hores del dilluns 19 d’octubre.

Les següents xerrades sera els dies 4 de novembre (globalització i gènere), 18 de novembre (globalització i migracions), 2 de desembre (globalització i cultura) i 9 de desembre (globalització i internet).

Us esperem a tots i totes!

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes