Participa en la construcció d’una Europa de la ciutadanía

cartellbcn-marxa-a-brusselles-2

 

Us demanem participació i col•laboració econòmica per tractar d’aconseguir una democràcia social, ambiental i solidària a Europa.

Us convoquem per una qüestió d’emergència política, però sobretot ciutadana. Totes i tots venim constatant la inoperància, aquiescència o pacte dels nostres governs davant les estructures del capitalisme europeu i internacional. Podem dir fa temps, sense por a equivocar-nos, que els governs són els servidors de les oligarquies financeres. Quan els governs han rendit les seves armes polítiques al capital és hora que la ciutadania internacional es mobilitzi per recuperar la sobirania!

Dins del Cim alternatiu europeu, Alter Summit, en la qual participen moviments socials europeus i forces ciutadanes, polítiques i sindicals; es planteja a la ciutadania europea començar, davant l’actual situació d’emergència, a mobilitzar-nos i estendre en el si de l’opinió pública europea el necessari missatge que una altra Europa és necessària i possible.

Iniciem aquesta marxa sense més espera ja que seria una temeritat, davant l’actual desgovern polític dels països i davant el creixement dels moviments xenòfobs existents. L’alternativa antineoliberal i de gobernança democràtica a Europa no ha d’esperar més.

Per això demanem ara a la ciutadania a Catalunya que participi mitjançant la mobilització i aportacions econòmiques amb els materials, desplaçaments i infraestructures necessàries per desplaçar a Brussel•les entre l’1 i el 17 d’octubre un bon nombre de ciutadania catalana dins dels actes de protesta i debats que es realitzaran en aquests dies en de l’itinerari entre Gibraltar i Brussel•les. Solament la ciutadania participarem en aquest projecte, les institucions no ho faran.

Aquí us deixem el compte de Plataforma Catalana Euromarxes 2015 perquè participeu económicament:

Caixa d’Enginyers: ES96 3025 0001 10 1433534611

També el blog on podeu llegir el manifest i díptic i documentar-vos, inscriure-us per desplaçar-vos a Brussel•les, adherir-vos com a entitat o organització, o bé a nivell individual o posar-vos en contacte amb la plataforma Euromarxes 2015:

Blog Euromarxes 2015:    https://plataformamarxaabrusselles.wordpress.com/

El rendiment de comptes i la transparència s’assegura a través del Blog.

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes