Participa en la construcció d’una Europa de la ciutadanía

cartellbcn-marxa-a-brusselles-2

 

Us demanem participació i col•laboració econòmica per tractar d’aconseguir una democràcia social, ambiental i solidària a Europa.

Us convoquem per una qüestió d’emergència política, però sobretot ciutadana. Totes i tots venim constatant la inoperància, aquiescència o pacte dels nostres governs davant les estructures del capitalisme europeu i internacional. Podem dir fa temps, sense por a equivocar-nos, que els governs són els servidors de les oligarquies financeres. Quan els governs han rendit les seves armes polítiques al capital és hora que la ciutadania internacional es mobilitzi per recuperar la sobirania!

Dins del Cim alternatiu europeu, Alter Summit, en la qual participen moviments socials europeus i forces ciutadanes, polítiques i sindicals; es planteja a la ciutadania europea començar, davant l’actual situació d’emergència, a mobilitzar-nos i estendre en el si de l’opinió pública europea el necessari missatge que una altra Europa és necessària i possible.

Iniciem aquesta marxa sense més espera ja que seria una temeritat, davant l’actual desgovern polític dels països i davant el creixement dels moviments xenòfobs existents. L’alternativa antineoliberal i de gobernança democràtica a Europa no ha d’esperar més.

Per això demanem ara a la ciutadania a Catalunya que participi mitjançant la mobilització i aportacions econòmiques amb els materials, desplaçaments i infraestructures necessàries per desplaçar a Brussel•les entre l’1 i el 17 d’octubre un bon nombre de ciutadania catalana dins dels actes de protesta i debats que es realitzaran en aquests dies en de l’itinerari entre Gibraltar i Brussel•les. Solament la ciutadania participarem en aquest projecte, les institucions no ho faran.

Aquí us deixem el compte de Plataforma Catalana Euromarxes 2015 perquè participeu económicament:

Caixa d’Enginyers: ES96 3025 0001 10 1433534611

També el blog on podeu llegir el manifest i díptic i documentar-vos, inscriure-us per desplaçar-vos a Brussel•les, adherir-vos com a entitat o organització, o bé a nivell individual o posar-vos en contacte amb la plataforma Euromarxes 2015:

Blog Euromarxes 2015:    https://plataformamarxaabrusselles.wordpress.com/

El rendiment de comptes i la transparència s’assegura a través del Blog.

Etiquetes: .

Asóciate

Esdeveniments

Videos recomanats

Concentració a l'Oficina de la Unió Europea en Barcelona. Dia d'Acció global contra els paradisos fiscals Concentració a l'Oficina de la Unió Europea en Barcelona. Dia d'Acció global contra els paradisos fiscals Quinta jornada Cicle On vas Europa? El futur de l'estat nació Quarta jornada Cicle On vas Europa? La progressió de l'extrema dreta Tercera jornada cicle On vas Europa? L'Europa fortalesa. Segona sessió Cicle On vas Europa?: Europa al Món Primera sessió Cicle On vas Europa: La Europa del capital i la crisi Taula rodona Jornada 15 S "10 anys de crisi. Prenem el control de les finances" #10anysdeCrisiEstafa.Els moviments socials exposen i debaten: la crisi i alternatives Manifestació Jornada internacional de lluita. "10 anys de crisi estafa. Prenem el control de les finances" Vídeo de ATTAC España. "10 años de Crisis Estafa" Presentación del libro editado por ATTAC: "10 años de crisis, hacia el control ciudadano de las finanzas Entrevista a Isabelle Bourboulon. Miembro de ATTAC Francia Presentació Campaña "10 años de crisis/estafa" en Madrid El futuro del Trabajo: Parte1 - Presentación Enrique Seijas ATTAC Parte 2 - Ponencia Héctor Zapata Parte 3 - Ponencia Albert Recio Parte 4 - Coloquio con el Público Susan George explica qué es ATTAC

Macron et ses cadeaux fiscaux : toujours plus pour ceux qui ont déjà trop ! from Attac Play on Vimeo.

Refugi i migració a la UE: Veus que trenquen murs Refugi i migració a la UE: L'Europa Fortalesa: Alternatives

Tratados Europeos from aire on Vimeo.

Vídeo de les lluites per la Renda Garantida de Ciutadanía Cómo afecta la Regla de Gasto de Montoro al Ayuntamiento de Madrid

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

Etiquetes