Presentació del document de desBanka “Per una banca pública, ética y social”

logohoritzontal2014
Amigues i amics,
 
Us fem arribar el document Banca Pública que hem elaborat membres del col·lectiu desBanka. Per un front ciutadà contra el poder financer (amb lassessorament i supervisió deconomistes experts).
 
Aquest document és un resum de la informació que hem recollit en els darrers dos anys sobre la Banca pública com a una alternativa real a la banca tradicional privada.
 
La nostra argumentació a favor de la Banca pública sexplica aquí en el context econòmic actual, citant també alternatives ja existents (de finances ètiques i cooperatives) i exemples d’èxit de la banca pública en daltres països.
 
Al nostre parer, el moment actual (amb canvis polítics esperançadors i amb el govern grec enfrontat a la troika) posa de relleu un cop més la necessitat que els governs comptin amb una Banca pública per gaudir de la independència i flexibilitat necessàries per fer front als grans poders econòmics.
 
Tot i no ser concloent, esperem que aquest document doni prou dades per a la reflexió i per poder debatre el concepte Banca pública amb coneixement quan el moment (esperem que proper) ho requereixi.
 
Us convidem doncs a llegir-lo i a fer-ne la màxima difusió per tal que el debat continuï.
 
Moltes gràcies per endavant.
 
desBanka
Per un front ciutadà contra el poder financer

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes