Debat: ‘Els representants polítics davant l’atur, la pobresa i la desigualtat’

9 abril 2015 | Categories: pobresa, Portada |

L’acte, preparatori del Fòrum d’alternatives davant l’atur, la pobresa i la desigualtat que es celebrarà a Barcelona del 24 al 26 d’abril, i que es va poder visualitzar en directe en aquesta web el dijous 9 a les 19h, està editat en video d’alta resolució. Si us ho vàreu perdre, aquí teniu un document de primera mà sobre les opinions dels polítics davant l’atur, la pobresa i la desigualtat.

Intervencions:

Va presentar l’acte: Ariadna Trillas, d’Alternatives econòmiques

Per ordre alfabètic:
ERC: Oriol Amorós
CUP: Quim Arrufat
Barcelona en Comú: Josep Bel
EUiA: David Companyon
Procès Constituent: Teresa Forcades
PSC: Eva Granados
Podem: Oscar Guardingo
ICV: Joan Herrera

Etiquetes: .

Asóciate

Esdeveniments

Videos recomanats

Tercera jornada cicle On vas Europa? L'Europa fortalesa. Segona sessió Cicle On vas Europa?: Europa al Món Primera sessió Cicle On vas Europa: La Europa del capital i la crisi Taula rodona Jornada 15 S "10 anys de crisi. Prenem el control de les finances" #10anysdeCrisiEstafa.Els moviments socials exposen i debaten: la crisi i alternatives Manifestació Jornada internacional de lluita. "10 anys de crisi estafa. Prenem el control de les finances" Vídeo de ATTAC España. "10 años de Crisis Estafa" Presentación del libro editado por ATTAC: "10 años de crisis, hacia el control ciudadano de las finanzas Entrevista a Isabelle Bourboulon. Miembro de ATTAC Francia Presentació Campaña "10 años de crisis/estafa" en Madrid El futuro del Trabajo: Parte1 - Presentación Enrique Seijas ATTAC Parte 2 - Ponencia Héctor Zapata Parte 3 - Ponencia Albert Recio Parte 4 - Coloquio con el Público Susan George explica qué es ATTAC

Macron et ses cadeaux fiscaux : toujours plus pour ceux qui ont déjà trop ! from Attac Play on Vimeo.

Refugi i migració a la UE: Veus que trenquen murs Refugi i migració a la UE: L'Europa Fortalesa: Alternatives

Tratados Europeos from aire on Vimeo.

Vídeo de les lluites per la Renda Garantida de Ciutadanía Cómo afecta la Regla de Gasto de Montoro al Ayuntamiento de Madrid

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

Etiquetes