La Marea Blanca declara BOI RUIZ enemic públic Nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya

boi-ruiz-dimissic3b3

La coordinadora de la marea Blanca de Catalunya, reunida dilluns 30 de març ha analitzat elements de la situació present pel que fa a la llarga i sostinguda agressió contra la salut i la sanitat públiques a Catalunya a mans de l’actual Govern de la Generalitat i en particular en la persona del qui ostenta la responsabilitat de Conseller de Salut, Sr. Boi Ruíz García

En concret hem tornat a constatar la seva actitud, i la direcció del seu Departament, que desatent, ignora i desacata les Resolucions que el Parlament de Catalunya ha aprovat pel que fa als casos de Barna Clínic i d’un Consorci de Lleida en el sentit d’aturar d’immediat els procediments en curs per entendre el riscos i greuges que suposen pel sistema nacional de salut públic de Catalunya.

El dit conseller, de forma provocadora i prepotent, no sols no atura els processos esmentats sinó que persisteix i accelera la seva tramitació a esquenes de la ciutadania i contra les mobilitzacions de treballadors/es, organitzacions civils, entitats i el mateix Parlament català. Considerem aquest capteniment com a intolerable, agressiu i profundament antidemocràtic.

Per això i més, hem decidit de forma unànime considerar al mencionat Boi Ruíz com a persona non grata per a la xarxa de les nostres organitzacions, demanar la seva DIMISSIÓ immediata, i declarar-lo com a veritable ”Perill públic nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya”

Si ell no dimiteix i pretén exhaurir aquest últims dies que li resten al present Govern de la Generalitat, per tal de perpetrar les seves declarades accions privatitzadores, reclamem del President Mas la seva destitució immediata.

En fem responsables de la seva permanència en el càrrec al Govern, i als Partits que li donen suport, CiU en primera instància i ERC com a còmplice necessari.
O el treuen de la responsabilitat de salut o serà la ciutadania qui traurà els qui el sostinguin.
Cal acabar amb la impunitat i l’autoritarisme al servei dels interessos dels mercats, i cal aplicar les decisions del Parlament i de l’ interès públic per la salut i l’atenció sanitària reivindicat per la immensa majoria del poble de Catalunya

Des de la Marea Blanca no descansarem fins a redreçar la prioritat pel sistema públic i nacional de salut, fins a revertir totes les retallades de tot tipus aplicades en el darrer quinquenni, i fins a fer fora de l’Administració pública personatges com el Sr. Ruiz i la seva cúpula directiva.

Marea Blanca de Catalunya
A 30 de març de 2015

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes