Convocatòria oberta, participació al Fòrum d’alternatives a l’atur, la pobresa i la desigualtat

logo definitivo forum
Benvolgudes companyes i companys:
Ens complau adjuntar-vos la carta de convocatòria al Fòrum d’Alternatives a l’Atur, la Pobresa i la Desigualtat que se celebrarà a Barcelona els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2015.
 
Com a entitat de caràcter social o cívic us convidem a participar-hi en 3 modalitats possibles:
  • Signatura de la Carta de convocatòria a l’espai que habilitarem properament al web. www.forumaturpobresaidesigualtat.org
  • Signatura de la Carta de convocatòria i col.laboració amb el grup promotor en l’organització.
  • Presentació d’un taller/taula de debat durant el Fòrum el dissabte 25 d’Abril. Les temàtiques i el termini d’inscripció s’indicaran properament.
Com a partit polític us convidem a donar suport a la Carta de convocatòria i difondre els objectius del Fòrum.
Com a particular us convidem a particiar-hi en 4 modalitats:
  • Signatura de la Carta de convocatòria a l’espai que habilitarem properament al web. www.forumaturpobresaidesigualtat.org
  • Incorporació al Grup promotor per col.laborar en l’organització del Fòrum. Col.laboració com a voluntari durant els dies del Fòrum
  • Col.laboració en tasques de difusió del Fòrum (mitjans comunicació, xarxes socials, etc).
  • Com a oient
Podeu confirmar la vostra adhesió a la Carta de convocatoria i assistència al Fòrum al correu electrònic: [email protected] indicant la/les modalitat/s de participació. En cas de voler proposar un taller/taula de debat les temàtiques i els terminis d’inscripció s’indicaran properament.
 
El finançament de les despeses d’organització del Fòrum serà a càrrec de les entitats que s’adhereixin a la convocatòria i organització del Fòrum. L’aportació serà de 50 Eur, 100 Eur i 150 Eur en funció del tamany de l’organització i s’haurà d’abonar al nº de compte IBAN ES57 2100 1147 2702 0015 8772, indicant com a titular: “Associació eradicar la pobresa”, com a concepte: “‘aportació Fòrum” i com a remitent el nom de l’entitat que fa l’aportació.
Moltes gràcies i esperem veure’ns al Fòrum.
Ben atentament,
Grup promotor Fòrum d’Alternatives a l’Atur, la Pobresa i la Desigualtat
 
 
PS: comuniquem que la propera reunió serà el dimecres 25 de febrer a les 18:30h a la seu de CONFAVC, c/Aiguader,18 Barcelona (M-L4 Barceloneta)
Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes