Barcelona: 10 i 11 d’octubre, Jornades Internacionals “Sobirania segrestada, drets en perill”

Banner_Jornadas

En el marc del Día d’Acció Global contra el TTIP i el Fracking, la Campanya “No al TTIP” de Barcelona organitza les Jornades Internacionals “Sobirania segrestada, drets en perill” (10 i 11 d’octubre de 2014).

Les Jornades tindran lloc:

Divendres 10 octubre, 19h00 – 21h00, a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia de la Universitat de Barcelona (Carrer Montalegre, 6, Barri del Raval, Barcelona)

Dissabte 11 octubre, 9h30 – 20h30, a la Sala Raval de Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (Carrer Montalegre 5, Barri del Raval, Barcelona).
Proposem una reflexió crítica i informada sobre els impactes del Tratactat de Comerç i Inversions que negocien actualment els Estats Units i la Unió Europea (TTIP) en àmbits molt diferents.

Comptarem amb la participació de: Susan George (Transnational Institute y Attac, França), Rosa Guillén (Marxa Mondia de Dones i Grupo de Género y Economía, Perú), Francisco López Bárcenas (Mèxic), Courtenay Lewis (Sierra Club, Estats Units), Alessa Hartman (Foro de Medio Ambiente y Desarrollo, Alemanya), Pablo Sánchez (EPSU – Brussel·les), Albert Recio (professor d’economía), Teresa Salvador (delegada sindical de Panasonic), Eloi Badia (Campanya “Aigua es Vida”), Luis Capacete (Federació d’Associacions en defensa de la sanitat pública), un/a representant del Grup de Recerca sobre Exclució i Control Social de la Universitat de Barcelona i de la Marea Groga; Lidia Senra (Sindicato Labrego Galego y diputada al Parlament Europeu), Blanca Ruibal (Amigos de la Tierra, Estat espanyol), Carles Seijó i Llorenç Planagumà (Consorci per la Sostenibilitat Territorial), Carlos Sánchez Mato (Attac i PACD Madrid), Ricard Fernández (gerent de la Cooperativa Suara, Barcelona), Simona Levi (X.net – acceso libre a la información y neutralidad de la red, democracia en red y tecnopolítica), Carlos Sánchez Almeida (advocat especialista en propietat intel·lectual), i Pablo Cotarelo (Ecologistas en Acción i Campanya “NO al TTIP”).

Més informació al link:

http://noalttip.blogspot.com.es/2014/09/barcelona-10-i-11-doctubre-jornades.html

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes