Lliurades 121.191 signatures per l’aprovació de la Llei de Renda Garantida Ciutadana

24 desembre 2013 | Categories: Attac Acordem, ciutadania, Portada, renda de ciutadanía garantida |

ATTAC Acordem

Pancarta_amb_les_121_191_signatures_ILPRGC

El passat dia 20 de desembre, la representació de la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania, acompanyada per fedataris/es, persones col · laboradores i representants de les organitzacions que han donat suport a la campanya, han lliurat al Parlament de Catalunya 121.191 signatures en 20 caixes instant la tramitació i aprovació de la Llei de Renda Garantida Ciutadana. S’‘han superat més del doble de les 50.000 signatures que exigeix la normativa de la ILP a Catalunya.

ATTAC Acordem ha contribuït aportant 1.112 signatures.

Aquest èxit és el resultat d’un ampli i sostingut esforç de milers de persones que han col · laborat al llarg i ample de Catalunya, de l’activitat de suport de gairebé un centenar d’organitzacions , plataformes unitàries i entitats, de caràcter cívic , social i polític a Catalunya que comprenen al moviment de treballadors/es en atur, la majoria de sindicats , organitzacions polítiques amb representació parlamentària , entitats cíviques , socials i altermundistes , el moviment veïnal , el corrent progressista de l’església catòlica , etc , etc . També gràcies a les mocions de suport de 38 ajuntaments , entre ells, de les grans ciutats de Catalunya .

A aquest primer i decisiu pas seguirà l’activitat per sumar nous suports ciutadans, estendre la informació sobre aquest projecte de llei a tot Catalunya, aconseguir que el Parlament de Catalunya debati el més aviat possible el contingut del projecte de llei i aprovi el seu contingut. La Comissió promotora demanarà que el projecte de llei tingui una tramitació urgent, donada la gravetat de la situació de pobresa a Catalunya.

Rescatem a les persones posant en vigor el projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania

www.rendagarantidaciutadana.net

 

 

 

 

 

 

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes