Presentació del llibre “La privatización de los servicios públicos en España”

Dins del programa d’activitats d’ATTAC ACORDEM del mes d’octubre, el dimarts dia 30 es presentarà el llibre “La privatización de los servicios públicos en España”, publicat per la Comisió de serveis públics i comerç internacional d’ATTAC Espanya.

El llibre tracta dels antecedents i situació actual del procés de  privatització dels serveis públics (aigua, educació, sanitat, serveis socials, mitjans de comunicació…) a Catalunya i a l’Estat, i de les iniciatives ciutadanes que s’hi oposen, i s’emmarca en les publicacions de petit format i preu assequible que ATTAC publica per tal d’acostar els temes d’actualitat a la ciutadania compromesa.

A l’acte intervindran com a ponents tres membres d’ATTAC Acordem que han participat en l’elaboració del llibre (Alberto Ameijide en l’apartat de sanitat, Carles Escolano pel que fa a l’aigua i Carles Blanco pel que fa als mitjans de comunicació), i hi haurà un col·loqui.

Us hi esperem, el dimarts 30 d’octubre a les 19:00 hores al local d’ATTAC Acordem c/ Indústria nº 65,

Comissió de serveis públics d’ATTAC Acordem.

Cartell Activitas Attac Acordem – Octubre 2012

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes