Rambla del Raval Manifestació pel Dret a la Salut

El proper dissabte 28 de juliol a partir de les 11:30 del matí tidrà lloc a la Rambla del Raval la Manifestació pel Dret a la Salut, que suposarà l’estrena de la nova Plataforma pel Dret a la Salut, un grup creat per seguir lluitant contra els abusos retalladors del govern de la Generalitat i el govern central, al que està adherit ATTAC Acordem.
Dins de la Plataforma pel Dret a la Salut s’hi troben prop de 50 col·lectius que convoquen la manifestació  del dissabte per protestar contra el Reial Decret 16/2012. La pròpia plataforma el defineix com un decret que converteix la Sanitat Pública en una sanitat “racista, classista i masclista”.
En aquesta web defensasanitatpublica.wordpress.com trobarem explicats i raonats els perquès d’aquesta acusació tan contundent, a tall de resum són: en primer lloc, perquè suprimeix el dret a la salut com a dret universal, perquè introdueix barreres econòmiques en l’accés a tractaments (el copagament), perquè redueix l’eficiència de les mesures preventives i de control de la Salut i perquè no contribueix a la sostenibilitat de la Sanitat Pública.
Per tot això, a més de les pròpies mesures autòctones made in cat que Boi Ruiz i Artur Mas han près i prenen, com l’injust euro per recepta, sortim al carrer per dir Prou!
Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes