La presència d’ATTAC a Catalunya

19 juliol 2011 | Categories: Attac Acordem, Comunicats |

ATTAC Acordem és una associació integrada en la xarxa internacional d’ATTAC i que ha vingut desenvolupant les seves activitats a Catalunya des de l’any 2009.

ATTAC Acordem, com tots els ATTAC del territori estatal, té un funcionament autònom en els seus objectius i programació i solament comparteix amb ATTAC Espanya un projecte amb les mateixes fins, que són els mateixos que es defineixen en tots els documents internacionals de l’associació ATTAC. És lògic que existeixi un projecte estatal de federació ja que la representació a Europa és i sempre ha estat per capítols estatals.

ATTAC Espanya no ha imposat gens a ningú, el resultat de la situació actual d’ATTAC a Espanya és el que va marcar l’Assemblea General de 2008 on les associacions ATTAC en l’estat espanyol van haver de decidir el suport als estatuts presentats per la Junta d’ATTAC Espanya. Una majoria superior als dos terços dels representants van aprovar uns estatuts que han suposat un enlairament a nivell nacional i internacional d’ATTAC Espanya, al mateix temps que una visió solidària del projecto ATTAC en l’estat i mai centralista.

ATTAC Catalunya, lliurement, va decidir no acatar els estatuts majoritaris i trencar el seu anterior vincle amb el projecte estatal de l’associació, això ens va dur a persones que estàvem en ATTAC Catalunya i que no desitjàvem desvincular-nos del projecte internacional a constituir ATTAC Acordem. Des d’ATTAC Acordem vam respectar absolutament aquesta decisió, el que no podem comprendre és la recerca contínua de la confrontació per part d’ATTAC Catalunya, abocant opinions fora de context quan no directament falses i sense fonament que només busquen danyar la imatge de la nostra associació.

No som una organització jeràrquica, ni és centralista ni és socialdemòcrata. Cap d’aquestes afirmacions s’até gens ni mica a la realitat i vam convidar a qui ens vulguin seguir a conèixer-nos, ja sigui personalment o entrant en la nostra web i els nostres estatuts.

Des de la nostra associació entenem que aquesta confrontació no beneficia a cap de les dues associacions i consumeix el temps i l’energia que hem de dedicar al combat contra el capitalisme en la seva fase financera, creant i difonent alternatives per a això com venim fent.

No volem desaprofitar més temps en respondre aquest tipus d’acusacions i aprofitem per a agrair la seva confiança a totes les persones que s’acosten a la nostra associació i contribuïxen que sigui cada vegada més sòlida i integrada en la ciutadania i els moviments socials a Catalunya.

Junta d’ATTAC Acordem

19 de juliol de 2011

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes