Cicle d’activitats: La democràcia segrestada

22 març 2011 | Categories: convocatòries, economía crítica |

Comencem un nou cicle d’activitats amb la xerrada-debat En quina fase del capitalisme ens trobem” amb Miren Etxezarreta com ponent.

Sota el títol genèric de La “democràcia segrestada” volem oferir-vos una sèrie d’activitats i productes d’edició escrita i audiovisual durant el present any 2011

La democràcia actual no deixa de constituir un sainet burlesc en les formes, una closca buida en substància. Atacada pel projecte oligàrquic dels diners la democràcia llanguideix dia a dia víctima de la tirania dels mercats.

Volem contribuir com ATTAC ACORDEM a desemmascarar als poders financers, que amb la idea d’un fals benestar meritocràtic i del progrés com creixement sostingut, han imposat un projecte civilizatori que desposseïx a una majoria de països i ciutadans d’un projecte polític autònom i democràtic.

Volem denunciar el projecte de “lliure competència” com el projecte capitalista de l’expropiació, explotació, usura, especulació i dominació dels poderosos sobre les pobles, ciutadanes i ciutadans. I apostem per un projecte de cooperació i ciutadanía mundial, tot proposant i compartim alternatives per un altre món possible.

Oferirem un
conjunt d’activitats formatives, però al mateix temps interactives al llarg de l’any. Amb l’eix conceptual de l’atac de la plutocràcia dels diners a la democràcia proposem iniciar un debat necessari des de diversos fronts: economia social, laboral, sindical, gènere, ecologia-model productiu, drets econòmics i socials i govern del bé viure,  governança mundial-Unió Europea, internacionalisme ,..etc.

Xerrades-debat, videoforums, taules rodones, tallers. El conjunt d’experiències està obert i podeu participar en el seu disseny i organització. Podeu contactar amb nosaltres a través de la nostra web: www.acordem.org

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes