Acte de presentació d’ATTAC ACORDEM a Barcelona

15 novembre 2010 | Categories: Events, manifest, Portada |

Amb notable èxit d’assistència es va celebrar el passat dia 9 de novembre al Centre Cívic Pati Llimona la presentació a Barcelona d’ATTAC-Acordem, en la que van participar entre altres Carlos Jiménez Villarejo i el President d’ATTAC-España. Tots els participants van coincidir en la necessitat de lluitar contra l’actual injust ordre mundial, i especialment contra el neoliberalisme en tant que és els seu principal artífex.

Veure la cronica i fotos de l’acte aquí..

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes