Butlletí ATTACMed: Construïm junts un Mediterrani de pau, justícia, llibertat i solidaritat

26 maig 2010 | Categories: Attac Acordem, Portada, solidaridad mediterrànea |

Amb el butlletí que t’oferim volem iniciar una nova publicació. Des d’ATTAC considerem imprescindible fer patent la gran injustícia que està significant la relacciò Nord- Sud, a tots els nivels, al Mediterrani. La especial responsabilitat dels pobles que habitem als països rics del Mediterrani, respecte la implementació de polítiques neoliberals que fan cada vegada més grand la gran bretxa existent entre rics i pobres, ens porta als altermundistes a un compromís de caire ètic amb el que està passant a l’altra banda del nostre mar. Això és un deure humà que situa al primer plà la denúncia i la movilització per un altre Mediterrani possible.

Descarrega aquí el butlletí

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes