Comunicat de Prensa sobre la Manifestació en defensa de l’Ebre

19 maig 2010 | Categories: Attac Acordem, Notes de Premsa |

Plataforma en Defensa de l’Ebre

Comunicat de Premsa

El proper diumenge 30 de Maig hem convocat, i invitem a participar-hi a la societat ebrenca i catalana a una gran manifestació als carrers de Barcelona amb el lema

“ L’Ebre sense cabals es la mort del Delta”.

Començarà a les 12 hores a la plaça Urquinaona , Via Laietana i acabarà a la Plaça de la Catedral on es llegirà un manifest i es faran parlaments.

El recorregut  i  horari ha estat concretat de manera  que no interfereixi amb una cursa popular que es realitza  en aquest dia.

La manifestació es fa per demanar que la Comissió Europea insti al govern espanyol a complir les directives ambientals sobre aigua i fixi els cabals mínims dels Rius de la Península Ibèrica, i en especial interès pel Ter , Segre i Ebre ja que de no ser així hi ha un greu perill de sobreexplotació i afectació sobre les aigües ,cosa que afectarà a la seva qualitat .

Especial esment farem sobre el Delta de l’Ebre en especial ja que tal i com s’està gestionant l’Ebre , si no es modifica pot significar la seva desaparició

En el dia d’avui  ja som mes de 100 les entitats, associacions, sindicats i partits que donen suport i/o convoquem aquesta gran manifestació. També hi assistiran entitats i organitzacions d’Aragó .

estem organitzant autobusos des de Lleida, Aragó i desenes des de les Terres de l’Ebre cap a Barcelona per a recordar ,i buscar suport  ja que l’Ebre i el seu delta forma part important del patrimoni català i que en aquests moments si no es doten de cabals suficients a l’Ebre i s’aturen els transvasaments que s’estan construint, el perill de la seva desaparició es mes real que mai.

Lo Riu es vida

No als transvasaments

Pel respecte a les directives ambientals europees.

Terres de l’Ebre 19. maig 2010

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes