II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials en Catalunya

10 maig 2010 | Categories: Catalunya, Portada |


Acta 6ª reunió 7 DE MAIG 2010

El 7 de Maig, a les 19 hores, es reuneixen en el local de CCOO (Via Laietana
nº 16) representants de CGT, CCOO, COBAS , IAC; EUiA, As. Socialisme XXI, Corrent Roig, Endavant, FARGA, ICV, POR, PSUC-Viu, Revolta Global; FAVB, activistes de la “Xarxa contra la precarietat i tancament d’empreses”; delegacions de l’Assemblea de treballadors en atur de Barcelona, Plataforma “Els dilluns al Sol” i Plataforma aturats de Cerdanyola; APUP Granollers.

Comença la reunió amb els informes de les comissions de treball. Per la Comissió A (Extensió, logística i finances) es proposa el següent itinerari per a la II Marxa:

1er dia.- Hospitalet, Cornellà, San Feliu, Molins de Rei, Rubí on finalitza l’etapa i es pasa la nit. Total 23 km.
2º dia.- Rubí, Terrassa, Sabadell finalització etapa. Total 19 Km.
3er dia.- Sabadell, Universitat Autònoma, Badía, Cerdanyola, Ripollet, Montcada final d’etapa. Total 22 km.
4º dia.- Montcada, LLagosta, Mollet, Sant Fos, Sta. Coloma de Gramanet final d’etapa.
5º dia.- Sta. Coloma, Badalona, Sant Adriá, Barcelona.
6º dia.- Itinerari pels barris de Barcelona.
S’informa també de la possibilitat d’aconseguir un autobús que acompanyi la Marxa i que serveixi de base lógistica.

En la ronda d’intervencions posterior es proposen altres alternatives que afecten algunes de les etapes, incloure arribada primer dia fins a SEAT i polígon industrial, arribar el quart dia fins a Granollers, ús de transport públic en algun dels trams, etc.

Per la Comissió B es presenta tres noves propostes de logotip a, b i c (s’adjunten en arxiu annex) i s’informa dels treballs relatius als mitjans de comunicació, obtenir llistat mitjants locals, sol·licitar de les organitzacions que participen en la II marxa els contactes, email, tel., dels responsables de comunicació; s’exposa que hi ha un primer esquema/esborrador de moció als ajuntaments que han elaborat els companys de la Plataforma els dilluns al sol, així com dels treballs d’actualització de la Carta de drets i de mesures d’urgència o xoc.

En el debat sobre aquest punt es fan aportacions a la Carta de drets (moratòria del pagament d’habitatge per causa d’atur, etc.), s’informa de les iniciatives de CONFAVC, OCU i FAVB cap als ajuntaments i Generalitat que seria d’interès recollir, es proposa fer comunicats de la campanya, etc.

ACORDS:

1.- La II Marxa s’iniciarà a Hospitalet i tindrà una durada de sis dies amb les seves corresponents etapes, el 6º dia finalitzarà a Barcelona després de recórrer diversos barris de la ciutat. La comissió A continuarà els treballs per a estudiar la integració de les diverses propostes realitzades, i iniciar l’organització en detall de la marxa en cadascuna de les seves etapes.

2.- Per àmplia majoria se selecciona la proposta (a) de logotip (veure anexe). Sobre les variants d’aquesta proposta es continuarà treballant per a decidir el logotip definitiu.

3.- Pròxima Assemblea de preparació de la II Marxa el divendres 21 de maig a les 19 hores en el local de CGT (Via Laietana nº 18, 9ª Planta).

4.- Les comissió de treball A se reunirà per a prosseguir els treballs sobre l’itinerari de la II Marxa els divendres 14 i 21 de maig a les 17:30 hores en el local de CCOO (Via Laietana nº 16). Les comissió B es reunirà el 21 de maig a les 18 hores en el local de CGT (Via Laietana nº 18, 9ª Planta).

Recordatori:

Llista de distribució: II-marxacontraatur@llistes.moviments.net

Nº de compte II Marxa: 2100-3056-57-2101558222 (contacte Jesús Plaza tel. 669760875)

Convocatòries Plataformes locals suport II Marxa:

– Dimarts 11 de Maig en Sant Adrià del Besós, a les 19 hores, en el local de CCOO d’aquesta localitat.
– Dimecres 12 de Maig en Santa Coloma de Gramanet, a les 18:30 hores, en el Centri Cívic Riu de Santa Coloma G.
– Dijous 13 de Maig a Badalona, a les 19 hores, en el local de CCOO de Badalona.
Per a qualsevol consulta sobre aquestes convocatòries escriure a: rmilla@ccoo.cat

Barcelona, 10 de Maig

Redacta Acta: Diosdado Toledano

———————————————————————————————–

(Castellano)

II MARCHA CONTRA EL PARO, LA PRECARIEDAD Y POR LOS DERECHOS SOCIALES EN CATALUNYA

ACTA 6ª REUNIÓN 7 DE MAYO 2010

El 7 de Mayo, a las 19 horas, se reúnen en el local de CCOO (Via Laietana nº 16) representantes de CGT, CCOO, COBAS, IAC; EUiA, As. Socialisme XXI, Corrent Roig, Endavant, FARGA, ICV, PSUC-Viu, Revolta Global;  FAVB, activistas de la “Xarxa contra la precarietat i tancament d’empresas”; delegaciones de la Asamblea de trabajadores en paro de Barcelona, Plataforma “Los lunes al Sol” y Plataforma parados de Cerdanyola; APUP Granollers.

Comienza la reunión con los informes de las comisiones de trabajo. Por la Comisión A (Extensión, logística y finanzas) se propone el siguiente itinerario para la II Marcha:

1er día.- Hospitalet, Cornellá, San Feliu, Molins de Rei, Rubí donde finaliza la etapa y se pernocta. Total 23 km.

2º día.- Rubí, Terrassa, Sabadell finalización etapa. Total 19 Km.

3er día.- Sabadell, Universidad Autónoma, Badía, Cerdanyola, Ripollet, Montcada final de etapa. Total 22 km.

4º día.- Montcada, LLagosta, Mollet, Sant Fos, Sta. Coloma de Gramanet final de etapa.

5º día.- Sta. Coloma, Badalona, Sant Adriá, Barcelona.

6º día.- Itinerario por los barrios de Barcelona.

Se informa también de la posibilidad de conseguir un autobús que acompañe la Marcha y que sirva de base lógistica.

En la ronda de intervenciones posterior se proponen otras alternativas que afectan algunas de las etapas, incluir llegada primer día hasta SEAT y polígono industrial, llegar el cuarto día hasta Granollers, uso de transporte público en alguno de los tramos, etc.

Por la Comisión B se presenta tres nuevas propuestas de logo a, b y c (se adjuntan en archivo anexo) y se informa de los trabajos relativos a los medios de comunicación, obtener listado medios locales, solicitar de las organizaciones que participan en la II marcha los contactos, email, tel., de los responsables de comunicación; se expone que hay un primer esquema/borrador de moción a los ayuntamientos que han elaborado los compañeros de la Plataforma los lunes al sol, así como de los trabajos de actualización de la Carta de derechos y de medidas de urgencia o choque.

En el debate sobre este punto se hacen aportaciones  a la Carta de derechos (moratoria del pago de vivienda por causa de desempleo, etc.), se informa de las iniciativas de CONFAVC, OCU y FAVB hacia los ayuntamientos y Generalitat que sería de interés recoger, se propone hacer comunicados de la campaña, etc.

ACUERDOS:

1.- La II Marcha se iniciará en Hospitalet y tendrá una duración de seis días con sus correspondientes etapas, el 6º día finalizará en Barcelona tras recorrer diversos barrios de la ciudad. La comisión A continuará los trabajos para estudiar la integración de las diversas propuestas realizadas, e iniciar la organización en detalle de la marcha en cada una de sus etapas.

2.-  Por amplia mayoría se selecciona la propuesta (a) de logo (ver anexo). Sobre las variantes de esta propuesta se continuará trabajando para decidir el logo definitivo.

3.- Próxima Asamblea de preparación de la II Marcha el viernes 21 de mayo a las 19 horas en el local de CGT (Via Laietana nº 18, 9ª Planta).

4.- Las comisión de trabajo A se reunirá para proseguir los trabajos sobre el itinerario de la II Marcha los viernes 14 y 21 de mayo a las 17:30 horas en el local de CCOO (Via Laietana nº 16). Las comisión B se reunirá el 21 de mayo a las 18 horas en el local de CGT (Via Laietana nº 18, 9ª Planta).

Recordatorio:

Lista de distribución: II-marxacontraatur@llistes.moviments.net

Nº de cuenta II Marcha: 2100-3056-57-2101558222 (contacto Jesús Plaza tel. 669760875)

Convocatorias Plataformas locales apoyo II Marcha:

– Martes 11 de Mayo en Sant Adrià del Besós, a las 19 horas, en el local de CCOO de dicha localidad.

– Miércoles 12 de Mayo en Santa Coloma de Gramanet, a las 18:30 horas, en el Centre Cívic Riu de Santa Coloma G.

– Jueves 13 de Mayo en Badalona, a las 19 horas, en el local de CCOO de Badalona.

Para cualquier consulta sobre estas convocatorias escribir a:   rmilla@ccoo.cat

Barcelona, 10 de mayo

Redacta Acta: Diosdado Toledano

Etiquetes: .

EL VIRUS DE LA FINANCIARIZACIÓN

Segueix-nos

Segueix el nostre RSS Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Contacta'ns

Introdueix el teu correu per a rebre un resum:

Delivered by FeedBurner

Esdeveniments

Videos recomanats recents

El futuro de la energía. Los años decisivos. por Antonio Turiel Martínez. (6/5/2022) La crisis de Ucrania con Florentino Portero (publicado originalmente: 2015) Visión Geopolítica: Ucrania, Guerra en Europa. (publicado originalmente: 15 enero 2016) Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catástrofe de Ucrania. Rusia y Occidente (11 marzo 2022) Debate sobre exclusión financiera. Organiza Plataforma social de progreso de Madrid. 2 de marzo de 2022 El futuro de la energía. Los años decisivos. Charla con Antonio Turiel (9/1/2022)

 

 

..... i aquí TOTS ELS VIDEOS PUBLICATS

Programes de ràdio

  • La PAH de L'Hospitalet fa un programa de ràdio que es diu "Sí se puede!" i que podeu escoltar en línia clicant aquí: RadioLaPAH

No al TTIP

Campanya ITF

Campanya per un impost a les transaccions financeres

Entrades recents

arxiu

Etiquetes